Vi välkomnar vår nya kollega Juvva Anta Utsi!

Juvva Anta kommer att arbeta som teamledare samt senior systemutvecklare på Evado.

Berätta kort om dig själv?

Jag kommer från CGI och har erfarenhet från systemutveckling och ledarskapsroller. Som konsult har jag jobbat mot privata och offentliga sektorn. På Evado kommer jag att arbeta som teamledare för utvecklarna, stötta med agila arbetsmetoder och vara en del i utvecklingen av produkterna. Som person är jag positiv och glad samt har ett stort fritidsintresse för motorer och utomhusaktiviteter.

Varför valde du att börja på Evado?

Det var flera anledningar varför jag valde Evado. Några av anledningarna var att jag får jobba med mobilutveckling i ett mindre bolag som levererar en produkt. En avgörande faktor var att jag dessutom får jobba med ledarskap, vilket jag brinner för.

Vad ser du mest fram emot med ditt nya jobb och rollen på Evado?

Att få jobba med nya, moderna och spännande tekniker, i en bransch där det sker mycket utveckling.

Varmt välkommen till Evado!