Vi välkomnar vår nya kollega Jonas Bragstedt!


Jonas kommer att arbeta som iOS- och systemutvecklare på Evado!

Berätta kort om dig själv?
Jag är uppvuxen i Falun men bor sedan 6 år tillbaka i Stockholm. På fritiden tycker väldigt mycket om att vara ute i naturen och har ett stort intresse för utomhusaktiviteter, framför allt topptur på snowboard och skateboard. Skulle jag beskriva mig själv med tre ord skulle det vara engagerad, positiv och drivand

Vad har du för bakgrund?
Jag har innan jobbat som iOS-utvecklare på Ving, där främst sysslat med nyutveckling och nya funktioner. Jag har även jobbat med andra plattformar och ramverk inom apputveckling.

Varför Evado?
Evado erbjöd mig en tjänst som passade mig väldigt väl. Dels så kändes som en trevlig och välkomnande miljö, men också att få möjligheten att arbeta bredare inom mitt område. Jag tyckte även att Evados lösning var intressant som bygger på att snabbt och enkelt kunna bygga ut nya appar och funktioner till kunder.

Varmt välkommen till Evado!