Vi välkomnar vår nya kollega Ellen Jingskog!

Ellen kommer att arbeta som seniorkonsult på Evado, främst som projektledare vid implementering av Evados mobila tjänster/produkter.

Vad har du för bakgrund?

Jag har jobbat som managementkonsult i Göteborg på CGI/Acando i diverse projekt som täcker in både teknologi- och verksamhetsfrågor. Innan dess studerade jag Industriell Ekonomi på Chalmers.

Vad ser du mest fram emot med ditt nya jobb på Evado?

Flera olika saker, men om jag ska sammanfattade det blir det främst tre saker. 1) att jag får vara med hela vägen i projektkedjan, från införsäljning, till leverans och slutligen uppföljning/support. 2) Att jag får vara del i ett mindre bolag där man har chans att påverka och bidra till utvecklingen i större grad. 3) Att jag får jobba med digitaliseringsfrågor och hjälpa företag att utvecklas och möta framtiden. §

Varför flyttade du till Luleå?

Jag kommer från Älvsbyn och jag längtade hem till familjen och den vackra naturen i Norrbotten!

Varmt välkommen till Evado!