Vi välkomnar vår nya kollega Anders Kantola!Anders kommer att arbeta som seniorkonsult på Evado, främst som projektledare
vid implementering av Evados mobila tjänster och produkter.

Vem är Anders Kantola?

En trygg människa med rötter i Tornedalen som gillar musik, resor och mycket som har med teknik att göra. I grunden är jag systemutvecklare och beteendevetare men har även sysslat med helt andra grejer! Tidigare har mitt arbete varit som konsult inom IT, Energi och senare iinom AV branschen.

Varför Evado?

Jag har en tro att vi människor vill skapa något positivt, göra rätt saker och bidra till en smart förändring. Evado som verksamhet stämde väldigt bra överens med mig som person. Dom tjänster som Evado erbjuder för att hjälpa kunden in i framtiden kändes helt rätt!


Vad vill du bidra med i rollen som Senior Konsult?

Min översikt och erfarenhet genom hela kedjan från idé till förvaltning, jag har varit delaktig i hela processen. En av mina styrkor är just att skapa en helhetssyn och vara en tolk mellan teknik och nyttan för kunden.

Varmt välkommen till Evado!