Mobila, smarta verktyg och digital affärsutveckling.
Vi är Evado.

En kombination av tekniska lösningar och kunskap om organisationsförändring. Evado är en idealisk partner på en digital förändringsresa.

Läs mer om våra erbjudanden

Läs mer

Evado Mobile Flow

Ha 100% koll. Evado Mobile Flow är ett verktyg, utvecklat specifikt för verksamheter som utför uppdrag i fält. Översikt, effektivitet och god kommunikation.

Läs mer
Läs mer

Evado Mobile Core

Evado Mobile Core är en plattform för positiv förändring. En möjliggörare för smarta tjänster. Möt kraften i visualisering som verkligen kan förändra beteenden och spara tid.

Läs mer
Läs mer

Digital affärsutveckling

Evado har hjälpt organisationer att ta nästa steg i mer än 20 år. Vi är med andra ord en bra att ha-medspelare i matchen om framtidens positioner och affärer.

Läs mer

Vad säger våra kunder?

Vi valde att införskaffa en app då vi står inför att byta cirka 5000 elmätare, 3600 vattenmätare och 2100 värmemätare de närmaste åren så ville vi ha så lite administrativt jobb som möjligt vilket en mätarbytesapp hjälper till med.
Vimmerby Energi
Läs hela kundcaset
Ingenting lämnas åt slumpen och det är imponerande att se hur alla intressenter kommuniceras med och engageras kontinuerligt. Det visar på en enorm lyhördhet och fingertoppskänsla.
Norrbottens e-nämnd
Läs hela kundcaset
De största fördelarna med Mitt Karlstad är att Karlstadsborna kan skicka meddelanden till kommunen direkt från sin telefon och vi i kommunen kan, vid behov, skicka meddelanden till appen som då når alla som har laddat ner appen och valt att ta emot pushnotiser från Mitt Karlstad.
Karlstad Kommun
Läs hela kundcaset
Det bästa med EMF är att vi är säkra på att de uppgifter vi får in i systemet är korrekta och vi har tagit bort pappershanteringen.
Växjö Energi
Läs hela kundcaset
Vi valde att samarbeta med Evado då de samarbete med CGI, som levererar vårt affärssystem, samt att Evado hade en en bra produkt.

Kontakta oss och boka en demo

Vill du veta mer om våra erbjudanden boka en demo
Boka demo