Vill du bli vår nästa seniorkonsult?

Rollbeskrivning

Evado gör en spännande resa och växer nu tillsammans med våra kunder och en ökad efterfrågan. Vi söker för omgående anställning seniorkonsulter med vana att driva komplexa projekt i större organisationer och offentlig förvaltning.

Evado söker dig som vill anta utmaningen. Som senior konsult med bred erfarenhet i rollen och som har vana att verka i miljöer med ledande personer i större organisationer och offentlig förvaltning, men också att leda medarbetare i olika projekt.

Du kommer i huvudsak att ansvara för och driva kundprojekt med fokus på digitala förändringsprojekt och vara en rådgivare, katalysator och en motor i våra kunders utvecklingsresor. Som projektledare i större förändringsprojekt ska du hjälpa kunden/uppdragsgivaren med att sätta målbilder och förändringsstrategier, men också att planera, styra och leda projektet till ett förväntat resultat.

Du har ett kundansvar för dina kunder med en personlig försäljning och leveranskoordinering. Evado grundades 2001 i Luleå. Idag är vi ett bolag som finns i Luleå, Sundsvall och Stockholm. Företaget är verksamt med kunder inom energibranschen, kommunal verksamhet samt kommunala bolag runt om i Sverige.

Evado har en mission

Vi hjälper våra kunder att möta framtiden!

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Som senior konsult har du minst 8 års erfarenhet som konsult och du har vana att driva komplexa projekt. Du har ett genuint intresse för projekt, är strukturerad, kommunikativ, flexibel, gillar att leda människor och är positiv med en hög servicenivå. Du besitter förmågan att prioritera och växla mellan detalj och helhet, samt har god kännedom om förändringsledning och projektmetodiker. Det är meriterande med kännedom inom IT-branschen. 


Vi ser gärna kvinnliga sökanden!

Vi erbjuder

Ett spännande jobb med goda villkor och lovande framtidsutsikter. Möjlighet att utvecklas i ett framgångsrikt företag som jobbar långsiktigt är stora, i en flexibel arbetsmiljö där fokus ligger på prestation och kundnöjdhet. Vi hoppas dessutom att du kan axla ett större ansvar varefter verksamheten växer och du med den. Att leda förändringsprojekt kan vara utmanande men du ingår i ett team där erfarna arbetskamrater dig ger dig stöd och vägledning.

Varaktighet, arbetstid

Anställningstid enligt överenskommelse

Publiceringsdatum

2021-09-23

Ersättning

Lön enligt överenskommelse

 

Skicka in din ansökan till oss

Har du frågor kring rollen? Kontakta mig!
 070-6726900, rickard.hellgren@evado.se
Rickard Hellgren - VD

Bli en av oss

Bli vår nya konsult och en del av detta härliga gäng

Rickard Hellgren

VD

Jan Vikberg

Säljare

Håkan Olsson

Affärskonsult

Fredrik Tano

Produktstrateg

Albin Nilsson

Senior konsult

Anders Kantola

Senior konsult

Fredrik Hällgren

Utvecklare

Per Danvind

Utvecklare

Alexander Nilsson

Utvecklare

Jonas Bragstedt

Utvecklare

Karl Österberg

Verksamhetsstöd