Vill du jobba som serverutvecklare?

Personalen är Evado

Det är egentligen självskrivet. Personalen är viktigast. Vi kan erbjuda en trevlig och garanterat ej enformig arbetsplats. En kombination av att jobba med stora uppdragsgivare men fortfarande närheten till påverkan, beslut och förändring i en smidig organisation. I vår gärning bidrar vi även till omställning och en hållbar framtid. Välkommen till Evado.

Rollbeskrivning

Vill du vara med och revolutionera energimarknaden i Sverige? Evado gör en spännande resa och växer nu tillsammans med våra kunder och en ökad efterfrågan. Vi söker för omgående anställning av en kunnig javautvecklare.

För att göra företag effektivare har vi utvecklat en mobil plattform med en skalbar företagsövergripande app och molntjänst som möjliggör för kunden att samla alla digitala kanaler på ett ställe. I vår roadmap har vi innovativ tillämpning av teknik för det moderna samhället, hemmet, bilen och individen, exempelvis tittar vi på elbilsladdning och hemautomation.

Våra kunder är större företag, främst inom energisektorn, men även kommuner och myndigheter, där digitaliseringen nu skapar nya förutsättningar för framgång.

Senior Serverutvecklare

Vi söker dig som vill bli en del av ett team som arbetar agilt och utvecklar för Android, iOS och Java-baserade servrar. Du har god erfarenhet av programmering och i synnerhet Java EE/Jakarta EE. Du förstår helheten av systemutveckling och deltar vid kravfångst, utformar tjänster, sätter upp tester, underhåller byggskript, författar manualer och så vidare. Meriterande om du har erfarenhet av systemförvaltning och systemarkitektur av microtjänster i containers.

Du kommer få möjlighet att jobba med en variation av spännande kunder och projekt där din huvudsakliga del kommer vara mot serverutveckling, underhåll och utformning av våra produkter och kundspecifika lösningar. 

Vi har en mission

Vi hjälper våra kunder att möta framtiden!

Vem är du?

Vi tror att du har ett genuint teknikintresse och nyfiken på vad som händer inom Java samt inspireras av att lära dig nya saker. Du värdesätter samarbete, är teamorienterad och en riktig problemlösare. Du gillar att arbeta mot både personliga och gemensamt uppsatta mål.

Vi erbjuder

Ett spännande jobb med goda villkor och spännande framtidsutsikter. Möjlighet att utvecklas i ett framgångsrikt företag som jobbar långsiktigt för att bygga upp en verksamhet på en ny marknad. En flexibel arbetsmiljö där fokus ligger på prestation. Vi hoppas dessutom att du kan axla ett större ansvar varefter verksamheten växer och du med den. Du kommer få en introduktion och utbildning som stöd för att komma igång och bli trygg i din nya roll.

Varaktighet, arbetstid

Anställningstid enligt överenskommelse

Publiceringsdatum

2020-12-01

Ersättning

Lön enligt överenskommelse

 

Välkommen med din ansökan, du skickar in den i formuläret nedan!

Skicka in din ansökan till oss

Har du frågor kring rollen? Kontakta mig
076-4920532, juvva-anta.utsi@evado.se
Juvva Anta Utsi - Teamledare utveckling

Bli en del av oss

Bli vår nya utvecklare och en del av detta härliga gäng

Rickard Hellgren

VD

Jan Vikberg

Säljare

Juvva-Anta Utsi

Teamledare utveckling

Håkan Olsson

Affärskonsult

Fredrik Tano

Produktstrateg

Albin Nilsson

Senior konsult

Anders Kantola

Senior konsult

Lisa Lundgren

Senior konsult

Fredrik Hällgren

Utvecklare

Per Danvind

Utvecklare

Linnea Springare

Utvecklare

Johan Sandström

Utvecklare

Alexander Nilsson

Utvecklare

Jonas Bragstedt

Utvecklare

Karl Österberg

Verksamhetsstöd