Vill du bli vår nästa konsult?

Personalen är Evado

Det är egentligen självskrivet. Personalen är viktigast. Vi kan erbjuda en trevlig och garanterat ej enformig arbetsplats. En kombination av att jobba med stora uppdragsgivare men fortfarande närheten till påverkan, beslut och förändring i en smidig organisation. I vår gärning bidrar vi även till omställning och en hållbar framtid. Välkommen till Evado.

Rollbeskrivning

Vill du vara med och revolutionera energimarknaden i Sverige? Evado gör en spännande resa och växer nu tillsammans med våra kunder och en ökad efterfrågan. Vi söker för omgående anställning i första hand av en seniorkonsult med vana att driva projekt.

Konsult och projektledare

Evado söker dig som vill anta utmaningen som senior konsult med många års erfarenhet. Du kommer driva kundprojekt med införande av våra mobila produkter och erbjuda konsulttjänster i samband med införandet. Du har ett kundansvar för dina kunder med en personlig försäljning och leveranskoordinering. Evado är ett bolag som finns i Luleå och Sundsvall och är grundat 2001 i Luleå.  Företaget är verksamt med kunder inom energibranschen och kommunal verksamhet samt kommunala bolag.

Vi har en mission

Vi hjälper våra kunder att möta framtiden!

Vem är du?

Som senior konsult har du minst 8 års erfarenhet som konsult och du har vana att driva projekt. Vi tror vidare att du har ett genuint intresse för projekt, är strukturerad, flexibel, gillar att leda människor och är positiv med en hög servicenivå. Du har förmågan att prioritera och växla mellan detalj och helhet. Du är bra på att använda datorn och office-paketet samt har god kännedom om projektmetodiker. Du har körkort samt talar svenska och engelska flytande. Din placeringsort är Luleå.

Vi erbjuder

Ett spännande jobb med goda villkor och spännande framtidsutsikter. Möjlighet att utvecklas i ett framgångsrikt företag som jobbar långsiktigt för att bygga upp en verksamhet på en ny marknad. En flexibel arbetsmiljö där fokus ligger på prestation. Vi hoppas dessutom att du kan axla ett större ansvar varefter verksamheten växer och du med den. Du kommer få en introduktion och utbildning som stöd för att komma igång och bli trygg i din nya roll, exv. i använda projektsystem QBIS och fortnox samt lära dig våra produkter och tjänster.

Varaktighet, arbetstid

Anställningstid enligt överenskommelse

Publiceringsdatum

2020-12-01

Ersättning

Lön enligt överenskommelse

 

Välkommen med din ansökan, du skickar in den i formuläret nedan!

 

Skicka in din ansökan till ossHar du frågor kring rollen kontakta mig
 070-6726900, rickard.hellgren@evado.se
Rickard Hellgren - VD

Bli en av oss

Bli vår nya konsult och en del av detta härliga gäng

Rickard Hellgren

VD

Jan Vikberg

Säljare

Juvva-Anta Utsi

Teamledare utveckling

Håkan Olsson

Affärskonsult

Fredrik Tano

Produktstrateg

Albin Nilsson

Senior konsult

Anders Kantola

Senior konsult

Lisa Lundgren

Senior konsult

Fredrik Hällgren

Utvecklare

Per Danvind

Utvecklare

Linnea Springare

Utvecklare

Johan Sandström

Utvecklare

Alexander Nilsson

Utvecklare

Jonas Bragstedt

Utvecklare

Karl Österberg

Verksamhetsstöd