Företaget

Vi är ett gäng jordnära och nyfikna problemlösare

Evado är ett gäng jordnära konsulter och projektledare som trivs med att fylla dagen med att lyssna på behov, vända och vrida på idéer hitta lösningar och förbättringsområden. Vi älskar att hjälpa företag i förändring – företag som har öppna sinnen och en kompetent organisation som kan bidra i projektet.

Vår affärsidé

Evados affärsidé är att förenkla och effektivisera våra kunders interna och externa kommunikation.

Vi erbjuder

Tjänster inom mobila lösningar och affärsutveckling.

Historik om företaget

Evado Affärsutveckling grundades april 2001 av Rickard Hellgren. Företaget rekryterade erfarna seniorkonsulter med egna aktiebolag inom management, IT och verksamhetsutveckling som ville ansluta sig till Evado, som fungerade som gemensam paraplyorganisation med ansvar för marknadsföring, support, lokaler och kamratskap.
Vi har förmånen att få jobba med många välkända bolag som SOS Alarm, Sveriges Television, Teracom, Swedish Space Corporation, Tullverket, Polarbröd, Telia, TDC, TietoEnator, Ericsson, LKAB Facebook och flertalet kommuner, landsting, universitet och energibolag. För att nämna några…

Evado ombildades till två affärsområden året 2012 ”Mobila lösningar” och ”Affärsutveckling”, då även ägarbilden utvecklades till att personalen äger bolaget tillsammans med Burman Invest och PartnerInvest.

Huvudkontoret ligger i Luleå och våren 2018 öppnades första kontoret i Sundsvall.