Linnea ny utvecklare på Evado!

Evado fortsätter expandera och välkomnar Linnea Lindgren!

 

 

 

 

 

Lite om Linnea:
Född och uppvuxen i Luleå, eller snarare Södra Sunderbyn om det är noga. Jag har 2 egna pojkar i åldrarna 9 och 7, två bonuspojkar i åldrarna 7 och 5, en sambo, två katter, en grön leguan och en liten landsköldpadda. Alla under ett och samma tak!  Varje dag inleds med ett hårt styrkepass på gymmet och avslutas med en promenad eller löprunda och lite sagoläsning med barnen på kvällen.

Varför Evado?
Efter 2 år på Tannak, som jag jobbade på innan, kände jag att det var dags att söka mig vidare och leta efter nya utmaningar. Jag blev då parad ihop med Evado, där jag direkt kände en koppling till både tekniken och medarbetarna. Det som avgjorde mitt val att gå över till Evado var just de härliga kollegorna som fyller dagarna med skratt och glädje.

Vad blir din roll?
Just nu kommer jag utveckla mobila applikationslösningarna för just android-telefoner, men i framtiden kommer jag göra lite allt möjligt!

Varmt välkommen Linnea!