Johan ny utvecklare till kontoret i Sundsvall!

Förra veckan öppnade vi nytt kontor i Sundsvall. Denna vecka vill vi presentera Johan som ny utvecklare till Evados kontor i Sundsvall!

 

 

 

 

 

 

Kort om Johan:
39 år gammal javautvecklare som närmast kommer från konsultbranchen. Utöver jobbet brinner jag för att umgås med vänner och familj. Största hobbyn är en 8.5 meters segelbåt som jag seglar runt i Sundsvalls skärgård med.

Varför Evado:
Jag sökte jobbet som javautvecklare efter att ha läst om Evados produkter, vilka såg intressanta ut. Efter att ha träffat några anställda på företaget kändes fick jag känslan av att det är ett företag som är framåt och har bra personer med sig på resan. Eftersom jag gillar utveckling så kändes det rätt från början och det kommer blir kul att hänga med på Evados fortsatta resa framåt.

Din roll:
Jag kommer jobba med arbetsorderserven i första hand, men ser fram mot att lära mig mer om apputveckling i framtiden.

Varmt välkommen Johan!