Evado välkomnar Albin!

 

 

 

 

 

 

Evado välkomnar Albin Nilsson till arbetsstyrkan!

Lite om Albin:
Jag kommer från Luleå men har senaste åren arbetat inom Granngården som butikschef och med intern utbildning i Gällivare och Stockholm. Som person är jag mycket aktiv, min fritid består av aktiviteter som passar mitt sportintresse; fotboll, dykning, innebandy och på vintern åker jag gärna skidor. Offpist ska det vara! Jag har vinnarskalle och ger alltid 100%  Tre ord som beskriver mig är: Ambitiös, Omtänksam & Driven.

Varför Evado?
Jag sökte mig till Evado för att jag tror på vad Evado vill uppnå; en enklare vardag genom mobila lösningar och affärsutveckling. Den andra avgörande punkten är att Evado valde att tro på mig, se min potential och tillsammans med en härlig grupp människor kunna utveckla mig själv och företaget.

Vad blir din roll?
Min roll på Evado är teknisk projektledare och leveransansvarig för mobila projekt. Där det ingår att planera in projekten utifrån de resurser vi har och fånga upp information samt önskemål från kunder för att tillsammans med produktgrupper kunna utveckla våra produkter!

Välkommen Albin!