Digitalisera och maxa fältarbetet. På ett bra sätt.

Arbeta smart med Evado Mobile Flow

Verklighetsförankring

Evado Mobile Flow har utvecklats över tid med kundernas verklighet som främsta inspirationskälla. Används skarpt av +30 energibolag.

 

Tveklös effektivisering

Minskar den administrativa tiden och ställtiden för tekniker i fält samt reducerar arbetet med att registrera genomfört arbetet i affärssystemet. 

 

Korrekta uppgifter

Ökar datasäkerheten och reducerar fel genom scanning och fotografering av uppgifter. Ett säkert sätt att få korrekta uppgifter i affärssystemet.

Översikt är ordning

Med all information på ett ställe underlättas planering, kontroll och uppföljning. Snabb och enkel översikt ger god struktur.

 

Snabb återbetalning

Många av våra kunder anser att investeringen för att digitalisera mätarbyten betalar sig redan efter ca 500 mätarbyten.

 

Användarforum

Gemensam utveckling av produkten. Ni får tillgång till ny funktionalitet, men ni delar på finansiering av utvecklingskostaden med andra energibolag.

Light

Standardiserad molntjänst, passar de flesta energibolag. Löser 80-90% av ett normalt utilitiesbolags behov av mätarbyten. Appen laddas ner från Appstore/GooglePlay med fasta arbetsordertyper, 1-2 veckors leveranstid. Finns för Elnät, Fjärrvärme och Vatten & Avlopp.

Standard

Anpassningsbar molntjänst med fler funktioner än Light, passar de flesta energibolag. Företagsspecifik app, konfigureringsbara arbetsordertyper med 1-2 månaders leveranstid. Finns för Elnät, Fjärrvärme och Vatten & Avlopp.

Premium

Anpassningsbar molntjänst för de som vill skräddarsy arbetsordertyper efter egna processer och behov. Passar alla energibolag. Företagsunik app, konfigureringsbara arbetsordertyper, utveckling av nya funktioner efter företagets behov, nya integrationer mm. Leveranstid i överenskommelse med kund. Finns för Elnät, Fjärrvärme, Vatten & Avlopp, Bredband, Renhållning samt andra nyttigheter och behov.

 

Klicka här för specifikationer

Klicka här för arbetsordrar

Enkelt. Både fram och bak.

Enkelhet på planeringssidan. Och lika enkelt ute i fält. Administreringen av uppdrag och ordrar sker via ett eget webbgränssnitt. I andra änden använder fältpersonalen mobilapplikationen för att kontrollera, genomföra och rapportera.

Våra partners gör lösningen ännu bättre för er

Vi har ett samarbeten med våra partners, CGI, EG och ATEA och våra mobila produkter är integrerat till deras affärssystem eller verksamhetssystem. Vilket skapar en sömlös lösning och fler möjligheter för er.

 

Läs vad våra kunder tycker om Evado Mobile Flow

Vi valde att införskaffa en app då vi står inför att byta cirka 5000 elmätare, 3600 vattenmätare och 2100 värmemätare de närmaste åren så ville vi ha så lite administrativt jobb som möjligt vilket en mätarbytesapp hjälper till med.
Vimmerby Energi
Läs hela kundcaset
Ingenting lämnas åt slumpen och det är imponerande att se hur alla intressenter kommuniceras med och engageras kontinuerligt. Det visar på en enorm lyhördhet och fingertoppskänsla.
Norrbottens e-nämnd
Läs hela kundcaset
De största fördelarna med Mitt Karlstad är att Karlstadsborna kan skicka meddelanden till kommunen direkt från sin telefon och vi i kommunen kan, vid behov, skicka meddelanden till appen som då når alla som har laddat ner appen och valt att ta emot pushnotiser från Mitt Karlstad.
Karlstad Kommun
Läs hela kundcaset
Det bästa med EMF är att vi är säkra på att de uppgifter vi får in i systemet är korrekta och vi har tagit bort pappershanteringen.
Växjö Energi
Läs hela kundcaset
Vi valde att samarbeta med Evado då de samarbete med CGI, som levererar vårt affärssystem, samt att Evado hade en en bra produkt.

Vill du veta mer om Evado Mobile Flow?

Kontakta oss och boka en demo.
Boka demo