En mobilupplevelse. En smart och hållbar framtid.

Vi hjälper Er att skapa en mobil digital kundupplevelse. Evado Mobile Core är en flexibel digital plattform som med sin skalbarhet säkrar framtidens affärer. En möjliggörare av smarta tjänster för dina kunder. 

Samla kundens digitala vardag

Förenkla och spara tid. Alla era tjänster för kunden på ett ställe.

Kostnadseffektivitet  och flexibilitet genom ett ramverk

Med hjälp av en grundplatta möjliggörs nya smarta verktyg.

Ditt lokala varumärke skapar trygghet

Enkel att anpassa efter era behov och er grafiska profil med professionella digitala designers.

Allt på ett ställe

Evado Mobile Core är en oberoende, multikompetent mobilplattform som kan samla era digitala tjänster på ett ställe. Här ryms både era befintliga tjänster och nya verktyg, utvecklade inom plattformens smarta ramverk. Plattformen möjliggör delningsekonomi där ni sparar tid och kostnader genom användarforum och samverkan i tjänsteutvecklingen.

Spindeln. I molnet. 

Allt i ett

Samla digitala tjänster, tredjeparttjänster och låt oss utveckla morgondagens tjänster tillsammans. Allt ryms inom en plattform med alla dina tjänster direkt i kundens hand eller ficka. Med ett kundgränssnitt säkerställer du kundlojalitet och ökad service.

Stabilitet

Känn dig lugn med en plattform som sätts på prov, dygnet runt. Året om. Evado Mobile Core används skarpt i stor omfattning och utvecklas löpande.

Samarbetsvillig

Evado Mobile Core är ingen isolerad enstöring. För ett optimalt arbetsflöde och effektivitet pratar plattformen med erat befintliga affärssystem.

 

Säker ingång

Enkelhet för användaren tillika hög säkerhet. Vi använder BankID som standardingång vilket ger rätt person rätt möjligheter och information samlat under ”mina sidor”.

Någon att växa med

Både nu och imorgon. Utöver befintliga tjänster och stöd är Evado Mobile Core en tjänst och plattform att växa med, som skalbart anpassas och utvecklas med verksamheten.

Direktkanal

När kommunikationen ökar blir det svårare att nå fram. Evado Mobile Core erbjuder kanaler direkt till kunden utan att upplevas som påträngande. Stöd för skräddarsydda meddelanden och följa ärenden.

 

Vi utvecklar framtidens smarta och hållbara tjänster

 

Smart kommunikation

Plattformen möjliggör publika meddelande eller personifiera meddelanden. Möjliggör kommunikation via akuta större samhällshändelser ner till personifierade meddelande i löpande kundärende som kan automatiseras eller skickas manuellt.

Smarta hem

Det digitala hemmet kommer i framtiden samla mängder av tjänster och automatiserade lösningar som vattenavläsning, sophantering, fastighetsfrågor, visualisering och styrning av värme, energi och belysning. Vi skapar en kontrollpanel för visualisering och styrning som bli klimatsmart och hållbar.

Solceller

Visualisering och styrning av din självförsörjande energikälla med möjlighet till övervakning av din försäljning av överbliven energi.

Elbilsladdning

Elbilsladdning med betallösningar i egen regi som stödjer publik laddning nationellt och internationellt. Tillsammans med partners hjälper vi er att ta kontroll på framtidens fordonsladdning som kan samverka med energitjänster i hemmet.

Smarta miljötjänster

Behöver du få en avisering av när sopbilen kommer så du kan ställa ut tunnorna eller kanske beställa en extra tömning? Ta upp appen och hantera det direkt.

Våra partners gör lösningen ännu bättre för er.

 

Vi har ett samarbeten med våra partners, CGI, EG och ATEA och våra mobila produkter är integrerat till deras affärssystem eller verksamhetssystem. Vilket skapar en sömlös lösning och fler möjligheter för er.

 

 

Läs vad våra kunder säger om Evado Mobile Core

Vi valde att införskaffa en app då vi står inför att byta cirka 5000 elmätare, 3600 vattenmätare och 2100 värmemätare de närmaste åren så ville vi ha så lite administrativt jobb som möjligt vilket en mätarbytesapp hjälper till med.
Vimmerby Energi
Läs hela kundcaset
Ingenting lämnas åt slumpen och det är imponerande att se hur alla intressenter kommuniceras med och engageras kontinuerligt. Det visar på en enorm lyhördhet och fingertoppskänsla.
Norrbottens e-nämnd
Läs hela kundcaset
De största fördelarna med Mitt Karlstad är att Karlstadsborna kan skicka meddelanden till kommunen direkt från sin telefon och vi i kommunen kan, vid behov, skicka meddelanden till appen som då når alla som har laddat ner appen och valt att ta emot pushnotiser från Mitt Karlstad.
Karlstad Kommun
Läs hela kundcaset
Det bästa med EMF är att vi är säkra på att de uppgifter vi får in i systemet är korrekta och vi har tagit bort pappershanteringen.
Växjö Energi
Läs hela kundcaset
Vi valde att samarbeta med Evado då de samarbete med CGI, som levererar vårt affärssystem, samt att Evado hade en en bra produkt.

Vill du veta mer om Evado Mobile Core?

Kontakta oss och boka en demo
Boka demo