Företagets officiella app och en plattform som förenklar

Tänk nytt och låt Evado Mobile Core (EMC) bli en ny kanal i er marknadsstrategi och underlätta er kommunikation både externt och internt. Oavsett om du vill använda webben, appar eller sociala medier – så hanterar EMC allt på ett ställe i en företagsövergripande app. Evado Mobile Core är en app som ökar flexibiliteten samt sänker kostnaderna för att ta fram nya mobila tjänster.

Upplever du det rörigt idag?

Upplever du det rörigt idag?

Idag använder vi våra mobiler till det mesta. Vi besöker ett företags hemsida, vi söker information om företaget, vi kommunicerar på sociala medier, vi använder företagets olika appar, vi chattar med kundtjänst och vi letar företagets adress på olika kartor för att hitta rätt.

Tänk om det fanns en app som hade alla dessa digitala kanaler samlade på ett ställe?!

Ja, vi samlar allt på ett ställe!

Ja, vi samlar allt på ett ställe!

Evado har utvecklat en företagsövergripande app och en molntjänst som möjliggör för företaget att samla alla digitala kanaler på ett ställe – oberoende av media. I praktiken innebär det exempelvis att kunden hittar företagets appar och hemsida på ett enda ställe.

Ramverket är teknikoberoende, leverantörsoberoende och även plattformsoberoende. Detta medför hög flexibilitet, möjlighet att bygga egna mobila tjänster, ett inbyggt meddelandesystem och en och samma app kan visa olika tjänster för olika kategorier av kunder tack vare den centrala molntjänsten.

Idag kör flertalet kommuner, energibolag, myndigheter, fastighetsbolag och större företag Evado Mobile Core.

En modulär arkitektur

En modulär arkitektur

Evado Mobile Core har en modulär arkitektur vilket medför att den ständigt utvecklas och nya moduler erbjuds våra kunder vid varje uppgradering.

Idag stödjer Evado Mobile Core Android, iOS, Windows Phone, Windows 10, CardBoard och Oculus på klientsidan. I molnet finns ett avancerat ramverk som stödjer responsive web, HTML5, webappar, native appar, verksamhetssystem, Virtuell Reality, Agumented reality och positioneringstjänster.

Med Evado Mobile Core får du ett flexibelt ramverk för din mobila IT miljö.

Förenklar slutanvändarens vardag

Förenklar slutanvändarens vardag

Användaren kan sköta om sina vardagsärenden i en enda app. Det kan vara allt ifrån att starta motorvärmaren, göra en felanmälan till kommunen, hålla koll på sin energiförbrukning eller sjukanmäla ett barn… Ja, det finns hur många användningsområden som helst.

Och det bästa av allt är att användaren hittar allt på samma ställe. Det går dessutom att skräddarsy appen så att den endast visar de tjänster slutvändaren är intresserad av.

En kostnadseffektiv lösning för företaget

En kostnadseffektiv lösning för företaget

Utöver denna tidseffektiva och flexibla grund finns även ett robust meddelandesystem där du snabbt och enkelt kan skicka vanliga eller s.k. PUSH-meddelanden till dina användare, både internt och externt. Dessutom helt gratis.

Det är enkelt för dig som administratör att lägga till och förändra innehållet i appen, du behöver inte en programmerares specialistkompetens för att kunna ändra innehåll eller göra uppdateringar. All administration sker hos er.

Plattformen är flexibel. Du har möjligheten att välja både befintliga moduler i plattformens bibliotek eller utveckla egna tjänster. Och Mobile Core ger dig även möjlighet att nyttja alla dina befintliga system för att minimera administration och ytterligare ett system.

Design enligt er grafiska profil

Design enligt er grafiska profil

Appen utvecklas i enlighet med era grafiska profil och stärker därmed ert varumärke. I första designmomentet skapas ikonbibliotek, färgstruktur och harmoni mellan er webb och appen så de kan samverka grafiskt.

Appens grundfunktioner utvecklas i nativekod som en Hybrid app – framtidens utvecklingsteknik enligt Gartner. Det vill säga att den stödjer såväl webb (HTML5) som tradionella appar (nativekod) eller access till ett IT-system. Den klarar dessutom av att visa web, så kallad webb-container, utan att lämna appen.

Produktblad

Produktblad

Produktblad tillgängliga för nedladdning.

Produktbeskrivning Evado Mobile Core

Dessa innehåller info om hur produkten behandlar data.

Systemskiss EMC

Teknisk beskrivning – EMC

Referenser

Kunder som valt att arbeta med Evado Mobile Core.

evado-mobilecore1

Mer information, kontakta

Rickard Hellgren
CEO
+46920-407202 or +4670-672 69 00