Västerås Marknad & Näringsliv AB digitaliserar med stöd från Evado

dec 17th, 2018   Affärsutveckling, Okategoriserade


Digitalisering består i stora drag utav två parametrar, att skapa ett högre kundvärde samtidigt som verksamheten effektiviseras. Det handlar om att frigöra resurser för öka kundnöjdheten och då är ny teknik en möjliggörare.

Evado stödjer Västerås Marknad & Näringsliv AB (VMNAB) att digitalisera genom att kartlägga rådande arbetssätt, rutiner och kanaler. Arbetet kommer resultera i en plan innehållande långsiktig strategi för digitalisering samt förslag till konkreta åtgärder på hur VMNAB kan införa/utnyttja digitala verktyg i sin verksamhetsutveckling samt ett fortsatt, långsiktigt digitaliseringsarbete.

 

 

 

 

 

Se hur vi kan hjälpa er med digitalisering / verksamhetsutveckling här!