Skicka in din jobbansökan!

apr 10th, 2018   Jobbannons


Evado fortsätter att växa och vi behöver förstärka vårt team!En_vag_in

 

Vi söker nu dig som i nära samarbete med våra kunder kan utveckla vårt arbetsordersystem och behöver  dina kunskaper inom Java & Enterprise.  Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med C#, PHP, SQL, JSF eller HTML5 men detta är inget krav. 

Evado har utvecklat ett ramverk för att samla en verksamhets alla mobila tjänster oberoende av media.

Med stor flexibilitet möjliggör vi för företag att samla alla digitala kanaler på ett ställe oberoende av plattform, teknik och leverantör. I ramverket kan kunden enkelt skapa sin egen struktur, internt eller externt. Det går även att bygga egna tjänster eller använda våra inbyggda appar för tex arbetsorder eller meddelande. Kunderna hittar enkelt med hjälp av vårt ramverk företagets alla appar och hemsida på ett enda ställe.

Våra kunder finns i alla typer av verksamheter.  Större företag, kommuner, energibolag, myndigheter och fastighetsbolag är några av de vi hjälper idag att digitalisera sin verksamhet.

I Evado sker även en spännande utveckling inom VR/AR och vår affärsutveckling hjälper helt enkelt företag att bli klokare i utvecklingen av ny teknik och öka affärerna eller förbättra servicetjänster på den digitala arenan.

Basen för oss är verksamhetsförståelse i kombination med teknikkunskap.

På Evado är det är aldrig långt mellan idé och handling och vi uppmuntrar egna initiativ och nya infallsvinklar. Hos oss blir din röst hörd och ditt jobb uppmärksammat.

Skicka in en ansökan och CV till info@evado.se