Ny medarbetare Emil Lilja

apr 5th, 2018   Okategoriserade


Påsken är över och vi på Evado vill presentera vår senaste medarbetare – Emil!

 

 

 

 

 

Lite kort om dig:
Jag kommer ursprungligen från Kvicksund utanför Västerås & flyttade upp till Luleå för att plugga till Civilingenjör, Industriell ekonomi. Är nu färdig med universitet men bor kvar i Luleå tillsammans med flickvännen. Jag är en aktiv person på fritiden. Snowboard, dykning, träna, älskar att resa! Under studietiden har jag pluggat utomlands i Mexiko & Frankrike och kommer senast från Australien där jag bott & jobbat i 6 månader. Jag gör en grym Guacamole!

Varför Evado?
Jag har under hela studietiden känt att jag vill komma in på ett mindre, växande företag där man får möjlighet till att utvecklas och växa ihop med verksamheten. Evado kändes därför som ett bra väl med tanke på företagets utvecklingskurva och spännande produkter. En annan avgörande punkt är att Evado valde att tro på mig, se potential och ”frihet under ansvar” lyser genom verksamheten. En bra arbetsgivare som lyssnar och ser sina medarbetare helt enkelt!

Vad kommer du göra?
Jag kommer arbeta med företagets marknadsföring, både intern och extern samt lansering och uppbyggnad av en ny hälsovårdsprodukt, RecoVR!

Välkommen till Evado Emil!