Välkommen till Evado Mikael Westerlund!

Mar 19th, 2018   Okategoriserade


 

 

 

 

 

Kort om Mikael:
Jag kommer ursprungligen från Örnsköldsvik men har bott i Norrbotten de senaste dryga 30 åren. Senaste 17 åren har arbetsuppgifterna varit som upphandlare inom Region Norrbotten och för Luleå tekniska universitet. Som person är jag social (som min fru ibland säger -”fastnade du med käften nu igen”) och har många järn i elden samtidigt. Fritiden ägnas åt Munskänkarna (prova vin samt att hålla i vinprovningar), att leta sten för att göra vackra smycken i silver och att meditera. Ord som beskriver mig; bra lyssnare, omtänksam och får saker gjorda. 

Varför Evado?
Efter många (!) år inom offentlig anställning tyckte jag att det var dags att arbeta för den privata marknaden. Under dessa år har det funnits samarbete med Evado i olika sammanhang där jag uppfattat företagsklimatet som utvecklande med att de enskilda personernas kompetens tillvaratas för den egna personliga och företagets utveckling. Därför var det naturligt att vända sig till Evado för att påbörja en ny karriär. 

Vad blir din roll?
Min roll på Evado kommer att vara som seniorkonsult inom affärsområdena ”affärs-/verksamhetsutveckling” och ”upphandlingsstöd”. Inom dessa områden är det en styrka att ha en hög social kompetens samt att vara en bra lyssnare för att på så sätt att förstå och lyfta fram kundens önskemål.  

Välkommen Mikael!