Evado Mobile Core vässar verksamheten hos NSVA

Jan 9th, 2017   Okategoriserade


Nordvästra Skånes Vatten & Avlopp (NSVA)är ännu en i raden som inför ett mobilt arbetssätt för sina medarbetare. Evado levererade nyligen Evado Mobile Core (EMC) till NSVA.

Appen ska effektivisera, digitalisera och snabba upp processerna i företaget. Andreas Björnevik, som är ansvarig för satsningen, ser en stor potential till effektivisering och mobil access till affärssystem, intranät och andra system.
– I första steget handlar det om att få ut funktion och information till medarbetare i fält för att effektivisera deras arbetssätt, och i nästa steg att hela organisationen kan ha tillgång till bra och tidsbesparande tjänster i sin smartphone, säger Andreas och påpekar att meddelandesystemet är en viktig kugge i den interna kommunikationen.
– Med den funktionen kan vi enkelt nå medarbetarna direkt i deras smartphone, bifoga länkar till specifika dokument på intranätet som vi vill att de skall ha kännedom om.

Det är kul när företag som NSVA börjar digitalisera sina processer och ser appar som ett vasst verktyg för att göra dem effektivare, säger Jan Vikberg på Evado. Allt fler kunder vill ha enkla appar som löser problem och skapar digitala genvägar i processerna. Med EMC som grundplattform kan företagen enkelt växa vidare med intern mobil IT och digitalisera hela vägen ut i händerna på medarbetare. Det handlar om att minska handpåläggningen i processerna, något som ger stora tidsbesparingar och nöjdare anställda och kunder.