Vi välkomnar Sven till Evado teamet

Maj 23rd, 2016   Okategoriserade


Med en gedigen ledarskapsbakgrund stärker Sven Wallgren Evados organisation inom affärsområdet affärsutveckling.

_MG_6302-2b

Han kommer närmast från CGI som regionchef och har tidigare varit VD i en rad olika bolag som Genesis IT, FDT, Visma och Picab och är sedan april anställd hos Evado som seniorkonsult med inriktning mot ledarskap.

Evados affärsområde affärsutveckling har i december rekryterat Håkan Olsson, som närmast arbetade som Affärsutvecklingschef inom VK media-koncernen, och nu Sven Wallgren med motsvarande kunskap inom ledarskap och affärsutveckling.

– Dessa är viktiga rekryteringar för Evado för att ta vårt koncept längre i att hjälpa företagsledningar att digitalisera sin verksamhet. Affärsområde affärsutveckling stödjer kunderna i samverkan med kompetens från affärsområde mobila lösningar. Vi kan både prata om strategier och ta oss till målet. Vi hjälper helt enkelt företag att bli klokare i utvecklingen av ny teknik och öka affärerna eller förbättra servicetjänster på den digitala arenan. Då räcker det inte med teknikkonsulter med produktkunskap som är omskolade till verksamhetskonsulter – man måste ha en tung verksamhetsförståelse och mindre produktkunskap. Där är Sven ett mycket viktigt tillskott. Han är just nu stationerad på ett längre uppdrag hos kunden Skellefteå Kraft AB, säger Rickard Hellgren, VD.

Evado fortsätter att växa och kommer inom kort att anställa 10 systemutvecklare för affärsområde mobila lösningar och söker även folk inom affärsområde affärsutveckling. Det innebär att personalstyrkan fördubblas.