Evado får förtroendet att leverera Piteå stads mobila tjänster

jan 24th, 2014   Evado Mobile Core, Mobil app utveckling


 PITEAPP”Vi ser stora fördelar att plattformen kan samla alla mobila tjänster under stadens varumärke”

Appen erbjuder Piteåborna EN mobil miljö där stadens mobila tjänster finnas tillgängliga i ett eget app-bibliotek. Tjänsterna tillhandahållas av Evados APP-server i molnet som möjliggör för varje medborgare att skräddarsy appen i sin egen telefon. Medborgaren kan anpassa appen efter vilka tjänster man kommer att använda. Appen är utvecklad för iOS, Android och Windows Phone. Systemet är utrustat med krishantering och meddelandesystem till medborgarna. APP-plattformen kommer att samverka med datasystem och mobila hemsidor så att medborgarna når stadens olika tjänster på ett enkelt sätt via smartphones.evado-app-plattform-rgb