Tolkförmedling Väst inför Microsoft LYNC

nov 10th, 2013   Affärsutveckling, Contact Center, LYNC, Telecom, Upphandlingsstöd


tolkformedlingen-vast-logotyp

Tolkförmedling Väst är ett kommunalförbund som bedriver språktolkförmedling och översättningsservice på drygt 110 språk. Medlemmar är kommunerna i Göteborg, Borås, Trollhättan, Uddevalla och Mariestad samt Västra Götalandsregionen.

Evado fick uppdraget att vara projektledare för upphandlingsprojektet och införandeprojektet av nytt telefoniplattform, reservtelefoni och Contact Center plattform. Upphandlingens resultat blev en Microsoft LYNC på ca 150 arbetsplatser fördelat på 5 orter, med Competella Contact Center server. Den 1 november driftsattes lösningen och införandet har varit mycket lyckat där vi vill lyfta fram duktiga leverantörer som TDC, Competellla, SundCom och MTG-IT.