Evado utvecklar Polarbröds mobila säljstöd

okt 1st, 2013   Evado Mobile Core, Mobil app utveckling


Polarbröd väljer Evados app-plattform för att vässa sin säljprocess.

Polarbröd-iPad-documentlist Verktygets flexibilitet, med funktioner som täcker upp hela säljorganisationens behov, säkerställer förutsättningarna att förverkliga Polarbröds mål att bli Europas bästa säljorganisation i sin bransch.  

”Affären med Polarbröd är ett kvitto på app-plattformens styrka. I nära samverkan med våra erfarna utvecklare skräddarsys just nu de funktioner som deras säljorganisation efterfrågar” säger Rickard Hellgren, VD, Evado Mobile Solutions.

Utvecklingen kommer att ske i tre faser, med planerad driftsättning av första versionen under januari 2014. I fas 2 och 3 kommer ytterligare funktioner att adderas, bland annat möjlighet att via app-plattformen nå B2B-kunden med säljbudskap och säljtävlingar.

Polarbröd-iPad-presentationvisning

 ”Anledningen till att vi valde Evado är att den är plattformsoberoende. Öppenheten betyder full flexibilitet och för oss som arbetar i hela Europa, med olika förutsättningar på olika marknader, är det oerhört viktigt” säger Polarbröds försäljningschef Björn Hägg.Polarbröd-iPad-presentationlist

 


One response to “Evado utvecklar Polarbröds mobila säljstöd”